PAIDOS-Fundesplai guanya el concurs de l'OMET, 24 anys gestionada per Teampartners

L'empresa guanyadora ha sumat 98,47 punts pels 90 de Teampartners


Temes relacionats

Teampartners estudia impugnar el concurs de l'OMET guanyat per PAIDOS-Fundesplai ( 5/jun/24)


  • Comparteix:

Imatge exterior de l'OMET / Foto: Cugat Mèdia

Imatge exterior de l'OMET / Foto: Cugat Mèdia

PAIDOS-Fundesplai ha guanyat el concurs de la gestió de l'OMET (Oficina Municipal d'Esport per a Tothom), segons ha pogut saber Cugat Mèdia. Teampartners, la fins ara gestora del servei dels darrers 20 anys, s'ha vist superada en la puntuació final. PAIDOS-Fundesplai ha obtingut 98,47 punts i Teampartners, que n'era el gestor des de fa 24 anys, n'ha sumat 90. El guanyador d'aquest concurs gestionarà l'OMET durant dos anys fixes i dos més prorrogables. El darrer cop que va fer una convocatòria per gestionar l'OMET va ser fa nou anys (2015) i des de 2020 s'havia anat prorrogant el servei.

Teampartners, però, no està d'acord amb la puntuació i ha explicat a Cugat Mèdia que estan valorant si impugnen el concurs.

Què és l'OMET?

L'OMET és l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom. Aquesta oficina depèn de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament i va néixer fa més de 30 anys. S'encarrega de planificar i oferir activitats físiques per joves, adults i gent gran. A més gestiona i coordina tot l'esport escolar de la ciutat, i compta amb 150 treballadors integren aquest servei. El Cros Ciutat de Sant Cugat és una de les activitats més multitudinàries que es disputen a Sant Cugat sota l'organització de l'OMET.

Què fa PAIDOS-Fundesplai a Sant Cugat?

Paidos és una empresa nascuda a Sant Cugat l'any 1999, que està dins del grup Fundesplai des de 2014, però que a Sant Cugat funciona com a unitat territorial. Actualment, ja es fan càrrec de les extraescolars i casals de totes les escoles públiques (menys les del Turó de Can Mates), de l'institut Pla i Farreras, i a una concertada (Pureza de Maria). També gestionen el servei de menjador de nou escoles públiques (Joan Maragall, Collserola, Gerbert d'Orlhac, Ciutat d'Alba, Pi d'en Xandri, Catalunya, Ferran i Clua, l'Olivera i La Mirada) i de l'institut Pla i Farreras. I a més, també porten el personal de suport educatiu de les escoles bressol públiques de la ciutat.

Què fa Teampartners a Sant Cugat?

Teampartners és una empresa nascuda a Sant Cugat i que té la seu a la plaça Pep Ventura. A banda de gestionar l'OMET des de l'any 2000, actualment també s'encarrega de la gestió de tres equipaments esportius municipals: la ZEM Jaume Tubau, la ZEM Guinardera i el Camp de Futbol Municipal Can Magí. A banda, fora de Sant Cugat també tenen la concessió de la gestió d'espais esportius públics d'altres municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.