La UESC tanca l'any en segona plaça després d'un sòlid triomf davant el Tecla Sala

Els santcugatencs s'imposen (92-68) davant el conjunt barceloní


  • Comparteix:

Imatge del partit entre la UESC i el Tecla Sala / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del partit entre la UESC i el Tecla Sala / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí de la UESC ha superat (92-68) el Tecla Sala a la jornada 11 del grup 3 de la Copa Catalunya de bàsquet. Els visitants només ha plantat cara durant el primer quart. A partir d'aquest instant festival ofensiu dels santcugatencs amb tres líders, Williams amb 21 punts, Gerard Prat amb 17 i Amabilino amb 16. La UESC ha demostrat perquè ocupa la segona plaça i és un dels candidats per retornar a Lliga EBA. Els de Gabi Payet marxen de vacances i tornaran a la competició el 14 de gener quan visitaran la pista del Sant Adrià, cinquè classificat.

La UESC ha escombrat de la pista el Tecla Sela amb un joc coral i dinàmic. La posada en escena dels locals no ha estat massa encertada amb una defensa tova i amb un joc interior dubitatiu. Tot i això, la UESC ha finalitzat el primer quart amb un 26 a 22 al seu favor. En el segon quart és quan el partit s'ha trencat i els de Gabi Payet han marxat al descans amb un diferencial 43 a 27. Els dos darrers quarts han permès veure un conjunt local jugant a plaer davant un inofensiu Tecla Sala.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.