Una UESC masculina molt renovada inicia la lliga diumenge a Sant Boi

Els santcugatencs han incorporat set jugadors a la plantilla per retornar a Lliga EBA


  • Comparteix:

El primer equip de la UESC debuta aquest diumenge a la pista del Sant Boi / Foto: UESC

El primer equip de la UESC debuta aquest diumenge a la pista del Sant Boi / Foto: UESC

El primer equip masculí de la UESC debuta al grup 3 de la Copa Catalunya a la pista del Bàsquet Sant Boi aquest diumenge a les 17.45 h. El conjunt santcugatenc s'ha reforçat amb set incorporacions i quatre jugadors que continuen de la temporada passada. Gabi Payet segueix per segona temporada consecutiva a la banqueta vermell-i-negra i ha deixat ben clar que 'l'objectiu és classificar-se per a la final a 8 amb un equip jove, però amb jugadors experimentats'. L'equip vermell-i-negre és nouvingut a la categoria després del descens de Lliga EBA.

La UESC ha renovat la plantilla de cap a peus amb diferents perfils de jugadors per ser un equip altament competitiu. Experiència en el base nordamericà Geremy Marcus Williams de 30 anys, de Nana Harding, de 41, professional des de fa 17 anys i que arriba de la lliga suïssa, i el santcugatenc Agustí Morales, de 32, amb àmplia experiència a categories estatals. La resta són joves jugadors amb molt talent amb el base Gerard Prat del Sant Josep de Badalona, l'exterior Martí Corbera del Sant Nicolau de Sabadell, els santcugatencs Jordi Riera, que puja del sènior b, i Bryan Amabilino que torna al club després de la seva experiència als Estats Units.

De la temporada passada continuen el capità, Ferran López, Edu Calpe, Rai Solivelles i Gerard Castell. Aquesta temporada l'ascens anirà molt car amb una lliga regular molt exigent on els dos primers de cada grup es classifiquen per a la final a 8 juntament amb els dos segons millors dels tres grups.

El tècnic, Gabi Payet, veu un equip molt competitiu i amb ganes de fer una bona lliga regular.




Gabi Payet

L'equip té nivell per estar a la part alta. Volem fer una molt bona lliga regular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.