La UESC supera en el darrer segon de partit el Roser en un triomf vital per la permanència

Els santcugatencs han superat (65-64) els barcelonins i s'allunyen de la zona de descens

La UESC masculina ha superat (65-64) el Roser a la jornada 10 del grup C1 de la Lliga EBA de bàsquet. Els santcugatencs han edificat el triomf en el darrer segon de partit gràcies a un tir lliure de Rafa Melgarejo. Els santcugatencs han completat un partit brillant en atac, però han patit en defensa en el tercer i a l'últim quart. Els vermell-i-negres han sumat les últimes quatre victòries com a locals al PAV 3 i tanquen l'any a la pista del SESE, rival directe a la lluita per la permanència.

Partit vibrant entre la UESC i el Roser que ha tingut domini santcugatenc des del primer minut de joc. El primer quart ha estat marcat per la igualtat amb un 17 a 16 per als de Norberto Guerra.

El partit s'ha trencat en el segon quart amb una UESC pletòrica des del tir de tres i una intensa defensa que ha servit per edificar un mur santcugatenc a la cistella. Al descans s'ha arribat amb un 42 a 29, una màxima diferència de 13 punts per als vermell-i-negres.

El tercer quart ha estat de color visitant reduint l'avantatge a només tres punts, 52-49. Tot s'havia de decidir en el darrer quart i la UESC ha tenyit de vermell-i-negra la victòria.