La UESC supera contundentment el Barberà i s'allunya de la part baixa

Els vermells-i-negres exhibeixen un gran tir exterior que els permet sumar el tercer triomf de la temporada

L'equip masculí de la UESC ha superat (80-70) el Barberà a la jornada 8 del grup C1 de la Lliga EBA en un matx on el tir exterior santcugatenc ha estat decisiu per al conjunt local. Els de Norberto Guerra han derrotat un rival directe a la lluita per la permanència i encadenen tres victòries consecutives com a locals. Els santcugatencs visiten la pista del Castelldefels, cinquè classificat.

Un triple de Patrick Reyes en el darrer minut de joc i amb l'equip visitant a només cinc punts dels santcuagtencs ha estat decisiu per assolir un triomf tan important com necessari. La UESC està fora de la zona de descens però amb el mateix nombre de victòries i desfetes que el primer equip que baixaria de categoria, el SESE.

El matx ha començat estrany amb un 0 a 12 per al Barberà, cuer del grup. Els santcugatencs s'han refet i han finalitzat el primer quart amb un 22 a 23. El segon quart ha estat el de trencar el marcador a base de triples des de diferents angles per marxar al descans amb un 44 a 37.

A la represa, la tònica, la mateixa. Intercanvi de punts i també d'errades de tots dos conjunts. Avantatge de cinc punts (61-56) per acabar el tercer quart.

En el darrer període, la UESC ha gestionat millor els últims minuts i s'ha endut un merescut triomf.