El Qbasket reivindica a la presentació dels equips la necessitat de més espai pel club

L'entitat ha presentat davant l'afició els seus 17 equips conformats per 200 jugadors i jugadores


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat ha presentat oficialment els seus 17 equips aquest dissabte al pav 3 de la Rambla del Celler en un acte que també ha servit per reivindicar la necessitat del club de disposar de més pistes cobertes per entrenar. Així ho han transmès el president de l'entitat, Quique Sánchez, i el nou director tècnic esportiu, Albert Tolon, durant els parlaments que s'han realitzar per posar punt final a una presentació que ha aplegat centenars de persones, entre elles els 200 jugadors i jugadores del club.

Durant l'acte, que ha donat el tret de sortida a tres quarts de dotze del matí, els diferents equips del club santcugatenc han anat entrant al camp des dels vestuaris, aplaudits pels aficionats que han acudit a la presentació i pel cos tècnic. A l'acabar, tots els integrants del club s'han fet una fotografia conjunta.

El president del Qbasket, Quique Sánchez, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu del club és 'continuar creixent i evolucionant, però amb la mateixa il·lusió de sempre', i que per fer-ho necessiten més espais on entrenar. A l'acte hi ha acudit també el regidor d'Esports, Eloi Rovira, que ha dit que ajudaran al club 'a desenvolupar aquest projecte amb més qualitat i continuïtat'.






Quique Sánchez

L'objectiu de la temporada és créixer, evolucionar i fer-ho cada vegada millor. Crear un esperit de família, fent les coses molt bé amb la mateixa il·lusió de sempre.

Quique Sánchez

És el mal endèmic del bàsquet. Nosaltres intentem aconseguir les millors condicions, respectant els marges de la ciutat, però pensem que es poden esprimir una mica més.

Eloi Rovira

Aquest any incorporarem el nou pavelló del Leonardo Da Vinci, amb quatre pistes exteriors i una interior de bàsquet. Esperem que ajudin a desenvolupar aquest projecte amb més qualitat i continuïtat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.