La UE Sant Cugat perd la base Mirari Lizaso pel que resta de temporada


  • Comparteix:

Mirari Lizaso, al mig / Font: Uesc.cat

Mirari Lizaso, al mig / Font: Uesc.cat

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) perd pel que resta de temporada una de les seves dues bases, Mirari Lizaso. La jugadora basca marxa a l'estranger i la d'aquest cap de setmana serà la primera jornada en què Marta Rosanas no podrà comptar amb una de les peces clau de l'equip. De fet, Lizaso va ser designada millor jugadora de l'equip la temporada passada juntament amb Saioa Lucas.

La UESC està protagonitzant una temporada de mèrit, tot i que a les últimes tres jornades ha encadenat tres derrotes contra conjunts potents del grup 2 de Primera Catalana. Ara bé, a aquestes tres ensopegades se li uneix ara un entrebanc important: la baixa d'una de les directores de joc, Mirari Lizaso. Rosanas l'ha definit sovint com 'el cervell de la pista', i disputava la segona temporada al primer equip en el seu cinquè any a l'entitat.

L'entrenadora de la UESC reconeix que haurà de reordenar els recursos que tingui per mantenir la competitivitat de l'equip.

Marta Rosanas

Caldrà reajustar tot, hi ha jugadores que no juguin de base que ho hauran de fer i interiors que hauran de jugar d'exteriors.


De fet, Rosanas reconeix que s'ha intentat cercar algun reforç fins i tot abans de conèixer la baixa de Lizaso per apuntalar la línia exterior, però que no s'ha trobat cap possibilitat de fitxatge. En aquest sentit, l'entrenadora confia que no hi hagi cap lesió, i apel·la a l'ajuda del planter i a Cris Costa com el nom que pugui actuar com a relleu de l'única base que quedarà a la plantilla, Begoña Balta. De fet, Costa ja ha dut a terme aquest paper en partits que Mirari Lizaso ha estat lesionada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.