La UE Sant Cugat femenina viu la millor ratxa des de fa prop de quatre anys


  • Comparteix:

La UESC femenina, en un gran estat de forma

La UESC femenina, en un gran estat de forma

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina ha igualat la millor ratxa de resultats des de fa prop de quatre anys. El sènior santcugatenc no sumava cinc triomfs de manera consecutiva des de la temporada 2013-14, quan va vèncer en les cinc últimes jornades del curs per tancar la millor temporada de la història en vuitena posició. L'equip dirigit ara per Marta Rosanas, que és cinquè al grup 2 de Primera Catalana, pot superar el registre aquest divendres, quan optarà al sisè triomf seguit en partit ajornat.

Després d'un inici de curs dubitatiu, la UESC ha fet un pas endavant i està competint a un nivell que, pel que fa els resultats, pot acabar suposant la millor temporada del primer equip femení a l'entitat. I tot plegat, gràcies al fet que Sant Just i Minguella, al pav 1, i Sant Andreu Natzaret, Femení Osona i Lliçà d'Amunt a domicili han sucumbit a les santcugatenques als últims cinc compromisos. Cinc victòries que es poden ampliar a sis si aquest divendres les de Rosanas superen el Premià a casa, en partit avançat de la jornada 17.

Tot i aquest rendiment, l'entrenadora de la UESC, Marta Rosanas, apel·la a recordar quins objectius té l'equip.

Marta Rosanas

Mirar cap a dalt no és el nostre objectiu. Tot el que arribi de nou serà benvingut, però sempre sent realistes i sabent qui som i d'on venim.


A la temporada 2013/14 l'equip el dirigia Germán Simón i en l'últim partit, a finals de maig de 2014 i en el qual se signava el cinquè triomf seguit, va vèncer el Molins de Rei i va viure la retirada de Marina Llonch. Des de llavors, la UESC havia aconseguit, com a molt, tres victòries seguides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.