El femení i el masculí de la UESC tanquen l'any sense patiments i amb reptes estimulants per al 2018


  • Comparteix:

L'equip de Cesc Senpau ha encadenat cinc victòries seguides abans de les vacances / Foto: UESC

L'equip de Cesc Senpau ha encadenat cinc victòries seguides abans de les vacances / Foto: UESC

El masculí i el femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) tanquen el 2017 en una molt bona situació de joc i resultats, fet que els permet preveure una segona part de la temporada per somiar més que no pas per patir. Els de Cesc Senpau són tercers al grup 2 de Copa Catalunya i volen mantenir-se a la part alta per tornar a disputar una promoció d'ascens a Lliga EBA. Les de Marta Rosanas, de la seva banda, han oblidat el sofriment del curs passat i miren cap amunt a la taula del grup 2 de Primera Catalana.

El masculí de la UESC va convertir la temporada 2016-17 en la millor de la seva història després d'aconseguir classificar-se per disputar el play-off d'ascens a Lliga EBA. Als de Cesc Senpau els va costar arrencar aquest curs, però han tancat l'any amb cinc triomfs seguits que els han enfilat novament a la zona de promoció d'ascens. El tècnic, Cesc Senpau, ha aconseguit consolidar la mentalitat guanyadora d'un equip amb peces noves que ara aspira a tot, sempre des de la humilitat.

El conjunt femení dirigit per Marta Rosanas també finalitza el 2017 amb molt bones sensacions i una autoestima creixent després de dues victòries importants seguides. El curs passat, les vermell-i-negres es van salvar del descens 'in extremis' a l'última jornada, però enguany han fet un pas important per evitar patiments i es troben a la zona tranquil·la de la classificació amb set victòries i sis derrotes. L'objectiu és mantenir la línia ascendent i no patir pel descens, amb l'ambició d'acostar-se a la part alta en la segona part de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.