La UESC masculina fa un tercer quart per emmarcar i suma el tercer triomf consecutiu contra el Ciutat Vella


  • Comparteix:

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) supera amb comoditat (80-56) el Ciutat Vella a la jornada 9 del grup 2 de Copa Catalunya i suma la tercera victòria consecutiva del curs. Els santcugatencs han fet un tercer quart per emmarcar amb un gran encert ofensiu des del tir exterior i una defensa molt sòlida.

El primer quart ha estat molt igualat, amb dos equips plens d'intensitat. La UESC ha aconseguit anar per davant en el marcador tant en el primer parcial com en el segon i ha marxat al descans amb un avantatge de sis punts (39-33).

A la represa, el conjunt vermell-i-negre ha recordat aquell equip de la temporada passada que era una autèntica piconadora en atac i una dura paret on s'estavellaven els atacs visitants. David Pascual des del tir exterior i Robert Cosialls i Antonio 'Deivi' a prop del cèrcol han destrossat el tercer classificat. 62 a 44 en finalitzar el tercer quart.

A l'últim període, els santcugatencs han mantingut l'avantatge i s'han imposat finalment amb claredat per 24 punts de marge. La setmana que ve visiten la pista del Torreforta, rival de la part baixa de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.