La Unió Esportiva Sant Cugat perd Quim Fernández, que és baixa indefinida


  • Comparteix:

Quim Fernández, de nou lesionat

Quim Fernández, de nou lesionat

El base de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) Quim Fernández serà de baixa manera indefinida per un edema ossi a la zona del genoll dret, el mateix del qual va ser intervingut. Així, Cesc Senpau podria perdre el jugador pel que resta de curs: les dues jornades que resten de fase regular ni per un possible play-off d'ascens, una baixa a la qual es podria unir la d'Arnau Sanahuja, en el seu cas per menys temps després de patir un esquinç al turmell esquerre.

La UESC té aquest dissabte la segona oportunitat matemàtica de classificar-se per a la fase d'ascens a Lliga EBA, una fita que assoliria per primera vegada a la seva història. L'equip de Senpau ho intentarà a la pista de l'Artés, un partit en què Jordi Costa serà l'únic base del primer equip per la lesió de Fernández. A més, la participació de Sanahuja serà dubte fins l'última hora: dependrà de l'evolució de l'esquinç al turmell.

Senpau suplirà aquestes baixes amb jugadors del segon equip, que ja han estat presents durant bona part de la temporada.

Els números per ser de manera matemàtica al play-off

La Unió Esportiva Sant Cugat cerficarà el passi a la fase d'ascens si guanya el CB Artés, en un partit que es disputarà al Bages dissabte a tres quarts de nou del vespre. En cas de derrota, la UESC encara podria obtenir la classificació matemàtica si cau per menys de 15 punts i el CB Vic guanya el CB Granollers, un resultat que els santcugatencs coneixeran abans de començar el seu compromís.

Aquesta situació es dóna pel fet que si els vigatans perden i també ho fan els de Senpau, s'arribaria a l'última jornada de competició amb la possibilitat que hi hagués un trimple empat entre UESC, Artés i Vic, en què caldria definir segons el bàsquet average quins dos equips es classificarien per al play-off i quin en quedaria fora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.