La UE Sant Cugat no es vol deixar sorprendre per l'avantpenúltim, el CN Sabadell


  • Comparteix:

La UESC, a per un nou triomf

La UESC, a per un nou triomf

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) no es refia d'un Club Natació Sabadell que és penúltim del grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet i que serà l'últim rival dels santcugatencs aquest any. La UESC està pendent de recuperar un dels dos bases del primer equip, Jordi Costa, per provar d'acomiadar el 2016 amb victòria i seguir a prop del grup capdavanter.

La Unió Esportiva Sant Cugat va rebre el major correctiu de la temporada fa dues setmanes a la pista del CB Granollers, en el primer enfrontament sense cap dels dos bases amb fitxa del sènior A. La manca de direcció de joc, però, no va ser el principal problema segons el tècnic dels santcugatencs, Cesc Senpau, sinó el baix rendiment de la resta dels seus homes.

Aquest cap de setmana els de Senpau intentaran recuperar el ritme de joc que els ha fet competir contra els principals rivals de la categoria fins ara i aconseguir una ratxa de tres triomfs seguits fa poques setmanes. Per fer-ho, té una bona oportunitat davant l'avantpenúltim, un CN Sabadell que, això sí, ve d'obtenir un triomf important a la pista del Sant Quirze.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.