El femení de la UESC cau de manera ajustada davant el CB IPSI en partit ajornat de la primera jornada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

La Unió Esportiva Sant Cugat perd contra el Club Bàquet IPSI (55-59) en partit ajornat que s'ha disputat aquest divendres corresponent a la primera jornada de lliga al grup 2 de Primera Catalana. Les santcugatenques han donat la cara davant un rival complicat però no han pogut endur-se la victòria i encadenen dues derrotes seguides després de caure la setmana passada a la pista del GEIEG B. La UESC tindrà aquest mateix diumenge l'oportunitat de refer-se, també a domicili, davant l'AE Minguella.

Serà un matx de l'onzena jornada entre dos equips que es mantenen a la part baixa de la taula. El partit es disputarà a tres quarts de cinc de la tarda i posarà a prova la resistència física de les de Poblet, que acabaran el cap de setmana amb dos partits disputats en quatre dies. Les badalonines tenen només un triomf més que les vermell-i-negres, tot i que tenen dues derrotes menys, amb partits ajornats encara per disputar.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.