La UESC espera aquest dissabte un Sant Quirze BC que assegura un partit frenètic


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat rep aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre el Sant Quirze BC a la novena jornada del grup 1 de Copa Catalunya. Els de Cesc Senpau, que van perdre el darrer partit, reben un Sant Quirze que encara no ha sumat lluny de la seva pista i que és l'equip de la competició que més punts en contra rep .

Les estadístiques diuen que el Sant Quirze BC és el cinquè equip de la competició en l'aspecte anotador i el cuer si es miren els punts rebuts. Els partits contra els de Sant Quirze són molt oberts i en els vuit que ha disputat fins el moment en cap han baixat dels 70 punts en contra i en cinc han rebut 90 o més punts. També en l'aspecte ofensiu tenen uns números particulars amb tres partits en què han superat els 90 punts, i dos d'ells han acabat en derrota. És un rival que pràctica un bàsquet molt obert i que condiciona el joc dels rivals, imposant un ritme frenètic, segons el tècnic de la UESC, Cesc Senpau.

Cesc Senpau

Creuen molt en les seves possibilitats anotadores i intenten exprimir aquesta capacitat. Porten un ritme molt alt i els agrada jugar a camp obert.


Els santcugatencs arriben després de la desfeta de la jornada anterior a Girona , amb la baixa de Pere Soler i amb jugadors tocats però que podran entrar a la convocatòria.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.