El cadet 2001 de la UE Sant Cugat rep aquest dimecres el FC Barcelona B


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat,

La Unió Esportiva Sant Cugat,

El cadet 2001 de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) rep al pav 1 aquest dimecres a les set de la tarda el FC Barcelona B a la dotzena jornada del grup 2 de Preferent. Els santcugatencs han guanyat dos partits dels 11 que han disputat fins ara i s'enfronten a un Barça B que és tercer amb set triomfs i quatre ensopegades. Els blaugrana es juguen accedir al grup A de la segona fase, on es reuniran els millors equips catalans de l'edat.

La Unió Esportiva Sant Cugat va assolir la seva plaça a Preferent, la màxima categoria de les categories formatives del bàsquet català, a través d'una lligueta d'accés en què va acabar en segona posició. Aquesta classificació li va donar dret a competir al grup 2, del qual a hores d'ara és penúltima, de manera que a la segona fase quedarà enquadrat al grup B, on els equips juguen per la permanència.

El Barça B lluita per ser entre els tres primers classificats, un mèrit que el permetria optar a ser al grup A a la segona fase, on fins i tot podria coincidir amb el FC Barcelona A. Per tant, el partit per als blaugrana es presenta vital per mantenir el pols amb el quart, el Sant Nicolau, i el cinquè, JAC Sants, amb el mateix balanç. També els pot servir per apropar-se als dos primers, Sant Adrià i Cornellà, que són a només un partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.