La UESC tanca la temporada amb una Diada farcida d'activitats i amb el 3x3 com a plat fort


  • Comparteix:

Els voltants dels pavellons de la Rambla del Celler es farciran de bàsquet novament / Font: UESC

Els voltants dels pavellons de la Rambla del Celler es farciran de bàsquet novament / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) tanca la temporada aquest dissabte amb una diada de l'entitat en què el club farcirà d'activitats de bàsquet la ZEM de la Rambla del Celler amb el plat fort de la tercera edició del 3x3. L'entitat organitzarà un partit de la UESC-ASDI contra periodistes, un matx entre pares i mares contra jugadors, un partit de veteranes i un de veterans de Sant Cugat, en aquest cas contra l'equip de veterans del Barça, i concursos d'esmaixades i triples. El punt final serà un sopar solidari de cloenda.

A les deu del matí arrancarà un 3x3 que es disputarà als voltants dels pavellons de la ZEM de la Rambla del Celler i que aplegarà vuit categories: benjamí, aleví, infantil, cadet, júnior, sènior, sènior aficionats i sènior mixt. El campionat disposarà de cinc pistes, cada una amb un patrocinador diferent, i s'allargarà fins a les sis de la tarda, quan es disputaran les finals. L'organització ja ha previst el risc de pluja, davant el qual s'ha contemplat la possibilitat de disputar el 3x3 als pav 1 i 2 de la Rambla del Celler.

Més enllà del 3x3, la UESC durà al pav 1, a partir de les deu, un matx entre l'equip UESC-ASDI i periodistes. A partir de dos quarts de dotze es disputarà un enfrontament entre un equip format per pares i mares i un altre per jugadors, i a la una serà el torn per a un partit de veteranes de Sant Cugat.

Després de dinar, a les cinc, es duran a terme els concursos de triples i esmaixades, també al pav 1, i a les vuit es tancaran les activitats a la instal·lació amb la disputa del partit de veterans en categoria masculina, una de les altres activitats destacades tenint en compte que jugaran contra els veterans del Barça.

El vicepresident de l'àrea esportiva masculina, Eduard Ferrer, apunta que cada any hi ha més participants que volen viure la Diada.

Eduard Ferrer

Tindrem un munt d'activitats. Cada any hi ha més gent amb ganes de participar-hi.


Un cop acabin totes les activitats, l'exterior dels pavellons de la Rambla del Celler aplegarà un sopar solidari en benefici de la Fundación Vicente Ferrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.