La Diada de la UESC aposta per la solidaritat i el bàsquet


  • Comparteix:

Imatge de la 2a edició del 3x3 de la UESC / Font: UESC

Imatge de la 2a edició del 3x3 de la UESC / Font: UESC

La Diada de la UESC arriba dissabte de la setmana vinent i acollirà un torneig de 3x3 de bàsquet al carrer, un partit d'ASDI davant periodistes santcugatencs i un sopar solidari que servirà per recaptar diners per al Campus de l'Índia. L'organització espera arribar a la cinquantena d'equips al 3x3 que enguany sorteja un iPhone entre els participants i té el patrocini de Microgestió.

El torneig 3x3 començarà a les deu del matí i finalitzarà a les sis de la tarda amb la fase prèvia que es disputa a la plaça de la Vila. La fase final es disputarà entre les sis i dos quarts de set. Prop d'un centenar d'inscrits ja s'han apuntat a l'activitat, que té un cost de 36 euros per equip. Les inscripcions es poden fer a través de Uesc.cat o a l'oficina del club.

Durant tot el dia també es disputaran diferents partits. Al matí hi haurà el matx entre l'equip de la UESC-ASDI i periodistes santcugatencs, seguit per un de bàsquet femení i un de veterans.

El vicepresident de l'àrea social de la UESC, Eduardo Ferrer, destaca la consolidació del 3x3 de bàsquet al carrer.

Eduardo Ferrer

Esperem una gran participació al torneig de 3x3 de bàsquet al carrer.


La Diada de la UESC es tancarà amb el sopar solidari que es farà a la Rambla del Celler amb un preu de 10 euros, que aniran destinats al Campus de l'Índia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.