La UE Sant Cugat espera signar l'onzena posició aquest dissabte davant el CB IPSI


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada

Imatge del partit d'anada

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) pot signar l'onzena posició del grup 1 de Primera Catalana aquest dissabte a un quart de vuit de la tarda a la pista del Club Bàsquet IPSI. Si les santcugatenques vencen o perden per menys de sis punts, acabaran matemàticament en el primer lloc dels que promociona per no descendir. Això farà que l'eliminatòria de permanència les enfronti a un equip, a priori, més assequible.

Falten dues jornades per al final de la competició regular a Primera Catalana i la UESC avantaja en dos partits l'IPSI, el seu perseguidor més immediat i el rival d'aquest cap de setmana. Al partit de la primera volta, l'equip santcugatenc es va endur el partit per sis punts (57-51), així que si manté el bàsquet average tot i perdre certificarà també l'onzena posició. A més, un triomf donaria ànims a un conjunt que duu sis derrotes seguides.

De fet, aquest és el primer pas: tallar amb la complicada ratxa que ha fet que l'últim triomf s'hagi de buscar pràcticament dos mesos enrere, a la jornada 22, quan les de Rafa Delgado van superar el CB Olot. En cas de vèncer a la pista de l'Eixample barcelonina aquest cap de setmana, la UESC esperarà rival en la sèrie per salvar-se, amb tres candidats: CB Prat, Reus Deportiu i Bàsquet Olesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.