Una UE Sant Cugat ascendent afronta l'avantpenúltima jornada contra el Cerdanyola


  • Comparteix:

La UESC i el Cerdanyola s'enfronten es veuen les cares al pav 1

La UESC i el Cerdanyola s'enfronten es veuen les cares al pav 1

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina torna al pav 1 de la Rambla del Celler per enfrontar-se al CB Cerdanyola aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre a la jornada 28 del grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet. Els santcugatencs arriben a la cita després de tres triomfs seguits i de superar el tercer, el CB Sant Josep, amb la voluntat de mantenir aquesta alta exigència per acabar el curs.

El triomf de la setmana passada va reafirmar la tendència dels de Cesc Senpau en el tram final de curs: en una situació de no jugar-s'hi res, els de Sant Cugat mostren la seva millor versió davant els rivals durs i juguen amb una marxa més baixa amb els conjunts de perfil més assequible. Així ho diuen els resultats i aquesta dinàmica ha dut a sumar tres victòries en els tres darrers partits, de perfil complicat.

Ara bé, la UESC vol ara demostrar que també és capaç de rendir al màxim nivell contra conjunts com el Cerdanyola, que no és entre els primers a la classificació però que encara té opcions d'acabar a la zona d'ascens: és a un sol partit del quart, el CB Vic, malgrat que a la lluita per aquest lloc hi ha dos equips més. Liderats per un dels referents dels santcugatencs fa anys, Èric Forné, els cerdanyolencs provaran d'esgarrapar les darrers opcions de lluitar per ascendir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.