La UE Sant Cugat espera tornar a demostrar davant el Círcol Catòlic la força del pav 1


  • Comparteix:

Edu Ortega, en una acció en el triomf davant el Mataró

Edu Ortega, en una acció en el triomf davant el Mataró

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) encadena el segon partit com a local aquest dissabte a les quatre de la tarda davant el Círcol Catòlic de Badalona, tretzè classificat del grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs esperen tornar a mostrar la seva millor versió al pav 1, com la que van oferir el cap de setmana passat en la victòria davant el La Llosa Artés. Els de Senpau busquen apropar-se, precisament, als artesencs, que són a la setena posició.

La UESC està traçant un rendiment de gran rendiment local i poca efectivitat visitant les darreres jornades, dinàmica que l'ha dut a desfer-se al pav 1 d'un dels candidats a l'ascens, el Mataró, i de protagonitzar un triomf amb solvència davant un rival, a priori, assequible com l'Artés. Ara bé, aquest bon bagatge el contraposa la pobra imatge que va oferir l'equip a Granollers, en què va encaixar l'onzena derrota.

Tot plegat té lloc amb l'objectiu de fer trontollar les seves expectatives i optar a alguna fita més que vagar per terra de ningú durant el tram final de curs. La sisena posició, millor registre a Copa Catalunya en els últims temps dels vermell-i-negres, és a tres partits, una distància que es pot marcar l'equip de Cesc Senpau com a terreny per eixugar i tancar una temporada complicada amb un balanç meritori.

Pel que fa el precedent d'aquesta jornada, la UESC va obtenir un ajustat triomf a Badalona davant el Círcol Catòlic a la primera volta. Els badalonins arriben en un fluix estat de forma, després d'haver encadenat quatre derrotes seguides i apropar-se de manera perillosa a la zona de descens directe.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.