La UE Sant Cugat dobla la seva oferta i presenta dos campus per a Setmana Santa

Imatge de l'anterior Campus Basket City / Font: Uesc.cat

Bàsquet

Publicat el 2/mar/16 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) amplia oferta i proposa dues possibilitats per a aquesta Setmana Santa: el 12è Campus Basket City i les 2es Jornades de Tecnificació. Totes dues propostes es duran a terme en paral·lel entre el 21 i el 23 de març. El Basket City seguirà unint bàsquet amb l'aprenentatge d'anglès i tindrà un caràcter lúdic, mentre que a les Jornades de Tecnificació es treballarà una tasca més específica. Les inscripcions es poden fer a través del web de la UESC.

12è Basket City Setmana Santa
Hi poden participar nois i noies nascuts entre el 2003 i el 2008 i es durà a terme a les instal·lacions de l'Escola Thau. L'horari serà de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda, i més enllà de sessions d'entrenament hi haurà tornejos i alguns exercicis es faran en anglès. El preu és de 85 euros i s'oferirà un servei d'acollida gratuït de vuit a nou del matí i de dos quarts de tres de la tarda a tres.

2es Jornades de Tecnificació
Un grup de tècnics de diferents clubs ofereixen sessions de tècnica d'un perfil de treball més individualitzat per a jugadors i jugadores de categoria infantil, cadet i júnior. Hi ha 20 places disponibles i les jornades es duran a l'Escola Catalunya, de deu del matí a tres de la tarda, a un preu de 60 euros.

Dani Fernández (entrenador del júnior 3 de la UESC), Albert Gómez (entrenador del júnior A del JAC Sants), Fran Salmeron (entrenador del júnior A de l’AESC-Ramon Llull), Toni Jiménez (entrenador del bàsquet base del Força Lleida Bàsquet), Jordi Costa (preparador físic del bàsquet base de la UESC) i Xavi Costa (coach esportiu de la UESC) seran els ponents.