La UESC s'examina de la seva lliçó pendent a una aula difícil, la dels Lluïsos


  • Comparteix:

Raquel, dubte per al partit

Raquel, dubte per al partit

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina avalua el seu paper a domicili, on encara no ha sumat cap triomf, a la complicada pista dels Lluïsos de Gràcia. El partit, corresponent a la novena jornada del grup 1 de Primera Catalana de bàsquet, es disputa dissabte a les vuit del vespre. Malgrat la duresa del feu barceloní, les gracienques només han sumat una victòria en els tres partits que hi ha disputat.

La UESC està traient rendiment del factor local en els primers compassos de curs, un pav 1 en què ha sumat tres triomfs de quatre partits. Ara bé, segueix sense poder funcionar amb garanties lluny de Sant Cugat, on de moment compta els partits, quatre, per derrotes. Per trencar aquesta mala ratxa l'escenari d'aquest cap de setmana no és l'ideal. La mítica pista barcelonesa, petita i amb molta pressió ambiental, acostuma a acollir durs compromisos.

Una duresa de la qual els Lluïsos encara no han tret el rendiment esperat. En els dos primers enfrontaments a la Plaça del Nord, l'equip de Gràcia va caure contra Roser A i Olot, però en el tercer va fer valer el seu poder a casa per apallissar el Vilassar de Dalt, que de la seva banda es va desfer fa tot just una jornada de la UESC. El segon entrenador de la UESC, Oriol Antràs, preveu el partit com una cita complicada.

Oriol Antràs

La nostra idea és anar a per totes, com sempre. És un partit que costarà, estarà lluitat, ens posaran dificultats, però hem d'intentar treure el partit.


Maite Cuesta segueix sense poder competir per qüestions professionals, mentre que Puri i Raquel seran dubte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.