La UE Sant Cugat torna a l'empara del pav 1 per vèncer de nou


  • Comparteix:

El pav 1, sinònim de major rendiment fins ara per a la UESC

El pav 1, sinònim de major rendiment fins ara per a la UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina espera fer valer novament el factor local aquest dissabte a un quart de vuit del vespre per superar el Club Bàsquet Olot a la setena jornada del grup 1 de Primera Catalana. Les santcugatenques han sumat els dos triomfs que ostenten al pav 1 de la Rambla del Celler, on només han caigut contra el Club Natació Terrassa. Les olotines arriben amb el mateix balanç que la UESC i només un lloc per sobre.

Només l'actual líder ha pogut endur-se el triomf de Sant Cugat, un CN Terrassa que va haver de suar per esgarrapar la victòria de les mans del pav 1. A aquesta solidesa, que de moment la UESC només està trobant a casa, es vol aferrar l'equip santcugatenc per deixar enrere un inici de temporada dubitatiu i encadenar bons resultats per allunyar-se de la zona perillosa de la competició.

Ara bé, hi ha una dada que pot amoïnar aquest dissabte les vermell-i-negres, ja que es veu les cares amb l'equip que presenta una estadística diametralment oposada a la seva: l'Olot no sap el que és guanyar a casa, però en canvi ha aconseguit obtenir els dos triomfs que té a hores d'ara a domicili. El primer, a la jornada 4 a la pista del Roser, on va caure la UESC el cap de setmana passat. El segon va ser una jornada després, a la 5, al feu del cuer, els Lluïsos de Gràcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.