La UE Sant Cugat reacciona a temps per superar el CB Granollers


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) desperta al tram final d'un irregular partit per remuntar i endur-se el triomf davant el Club Bàsquet Granollers (83-77). Els de Germán Simón han arribat a estar 14 punts per sota al tercer quart, però han executat uns encertats últims compassos de partit per acabar guanyant i sumant la cinquena victòria al grup 2 de Copa Catalunya. La falta de rotació en la línia interior ha estat una llosa per al locals.

La UESC segueix esgarrapant victòries malgrat estar immers encara en un procés d'adaptació als enormes canvis que ha sofert la plantilla. La d'aquesta jornada, amb pocs efectius de contundència a prop de la pintura per la baixa d'Oriol González i davant un rival que ha proposat un matx intens i físic. Una intensitat que l'ha dut a liderar l'electrònic des de l'inici, amb un petit marge en els primers minuts que la UESC ha eixugat al final del primer quart (17-18).

Un Granollers més mòbil i intens ha aprofitat el joc d'una UESC poc col·lectiva per adquirir una renda de vuit punts al descans (35-43), apuntalada des del tir exterior davant les variants defensives proposades per Germán Simón. A la represa ha semblat que l'equip perdedor fos el granollerí i davant un atac desacompassat dels vermell-i-negres ha arribat a manar per 14 (43-57). No obstant això, l'entrada d'Hernán Olaguibe ha donat consistència a una UESC que no ha donat el partit per perdut.

A l'últim quart la reacció s'ha mantingut, els santcugatencs han aprofitat el dolç moment d'encert de Reyes i els nervis del rival per anar retallant distàncies, i un triple de Lluís Curto ha capgirat el marcador a menys de dos minuts per al final. Els de Simón han estat prou intel·ligents per mantenir la curta renda fins que s'ha exhaurit el temps. El tècnic dels santcugatencs valora els últims minuts dels seus jugadors.

Germán Simón

Som competitius durant els 40 minuts. Hem aconseguit centrar-nos al final, sobretot amb una gran defensa.


La Unió Esportiva Sant Cugat se situa amb cinc victòries i dues ensopegades i la setmana que ve visita la pista del Artès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.