La UE Sant Cugat segueix sense trobar el seu joc però torna al camí del triomf

Anna Vulart i les seves companyes han sumat el segon triomf del curs

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina venç de nou després de tres derrotes seguides en un fosc partit contra el Grup Barna B (65-58). Les santcugatenques segueixen sense trobar bones sensacions a la pista, però han dut a terme uns últims minuts d'encert i d'alt rendiment en les possessions per esgarrapar el triomf. Les de Rafa Delgado sumen dues victòries i tres ensopegades.

Mentre no tornin jugadores lesionades i l'equip agafi la velocitat desitjada pel nou tècnic, el més important per a la UESC és treure quantes més victòries millor. I, més encara, contra equips que poden acabar sent rivals directes a la classificació. Les vermell-i-negres, però, han disputat estones de joc espès, amb pèrdues de pilota i errors no forçats en situacions senzilles. Prova d'això, en el primer quart les visitants han aprofitat el baix rendiment local per situar-se per davant al final dels primers 10 minuts (14-19).

A poc que les de Sant Cugat s'han aplicat en atac i han trobat puntuals opcions d'anotació s'han col·locat per davant, han dominat els períodes i han arribat al descans amb un curt avantatge (27-21). Al tercer quart s'han tornat a veure mancances per part de tots dos equips, i la distància que havien aconseguit les locals s'ha escurçat. En un intercanvi de triples, la UESC ha adquirit de nou un estret marge, amb el qual s'ha arribat a l'últim quart.

Els primers compassos han estat per a les visitants, que amb un triple s'han arribat a posar per davant (44-45). Tots dos equips han establert una alternança de dominis en l'electrònic, que s'ha acabat desfent en uns minuts finals en què Alícia Hidalgo ha liderat una UESC més incisiva, que ha tret rendiment de les darreres possessions i ha sabut administrar el lideratge fins acabar sumant el triomf.

El segon entrenador dels santcugatencs, Oriol Antràs, celebra el triomf i recorda la importància de rebre fruits del treball fet.

Oriol Antràs

Valorem molt aquesta victòria, tornem a agafar sensacions, les necessitàvem.

La UESC se situa a la part mitja de la classificació i la setmana que ve visita el Roser a la recerca del primer triomf a domicili.