La UESC afronta un repte majúscul a la pista del Mataró de Marc Guillem


  • Comparteix:

La UESC espera millorar el rendiment mostrat a la pista del CB Vic / Font: UESC

La UESC espera millorar el rendiment mostrat a la pista del CB Vic / Font: UESC

Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) i Mataró disputen el partit de la jornada al grup 2 de Copa Catalunya. Un enfrontament entre el segon i el quart classificats, que es viurà al Pavelló Municipal Josep Mora aquest diumenge a les set de la tarda. Els de Germán Simón sumen només una derrota en cinc partits, mentre que els mataronins, entrenats per l'extècnic de la UESC Marc Guillem, encara compten amb un balanç millor: una trajectòria immaculada de cinc triomfs en les cinc primeres jornades.

Els de Germán Simón, encara aclaparats pel triple d'Alberto Reyes que va donar el triomf a l'últim segon a la UESC davant el CB Castellar, han viscut una dolça ressaca durant la setmana, un bon ambient que ha repercutit en productives sessions d'entrenament per preparar el difícil repte d'aquest cap de setmana. I és que si la visita a la pista del CB Vic va suposar un obstacle massa gran per als de Simón, el desplaçament d'aquest diumenge és encara més cru.

L'elèctric joc dels mataronins, de dinàmiques transicions i verticalitat vertiginosa, es basa en el treball dut a terme per l'extècnic de la UESC Marc Guillem, que de moment té un registre impecable: cinc de cinc per a un Mataró que arriba després de desfer-se de l'Artès a domicili. Per tot plegat, Germán Simón analitza els perills del rival, el qual considera que té una de les millors plantilles de la competició.

Germán Simón

És una de les millors plantilles de la categoria, practiquen un joc molt ràpid i vertical, donen molta velocitat. I en el joc de conjunt també està ben treballat.


El base Quim Fernández serà de nou l'única baixa dels vermell-i-negres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.