La UE Sant Cugat apel·la al pav 1 i a la classificació per desfer-se del Castellar


  • Comparteix:

La UESC va caure per primera vegada aquest curs a la pista del CB Vic / Font: UESC

La UESC va caure per primera vegada aquest curs a la pista del CB Vic / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) té tots els factors de cara per reaccionar de la derrota de la jornada passada i superar un Castellar que és cuer del grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet. Els santcugatencs van sumar la primera ensopegada l'anterior cap de setmana i reben el rival al pav 1 aquest dissabte a dos quarts de vuit de la tarda.

El Vic va donar bona mostra a la UESC del que significa juga en determinades pistes de Copa Catalunya i del benefici que es pot extreure del factor local. Precisament en aquest sentit és en el qual es vol acomodar l'equip de Germán Simón, treure profit d'un pav 1 on els vermell-i-negres encara no han jugat malgrat haver enllestit ja quatre jornades de temporada. Quatre partits destinats, en un principi, a la cohesió d'un grup pràcticament nou i de la construcció d'una estructura de joc diferent.

En aquests quatre partits, la UESC ha pogut rescatar tres victòries i només la setmana passada va estavellar-se davant el mur vigatà. Dinàmica quasi oposada és la del Castellar, malgrat veure's en condicions inicials similars. Amb una plantilla àmpliament renovada, els de Castellar són els únics que ho han perdut tot. És una estadística que pot dur a l'engany, segons el tècnic dels santcugatencs, Germán Simón.

El rival de la UESC ha caigut per només nou punts contra el Mataró, líder invicte, i per sis punts contra l'Artés. Per tot plegat, Simón apel·la a la concentració i a no deixar-se endur per la relaxació.

Germán Simón

És perillós. No ens podem relaxar. És una lliga molt forta i qualsevol equip et pot guanyar. No crec que sigui un equip que hagi d'estar patint.


Simón té l'únic dubte del base Quim Fernández.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.