El Qbasket femení es juga la permanència en un cara o creu amb el Pallejà


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit del Qbasket Sant Cugat femení

Imatge d'arxiu d'un partit del Qbasket Sant Cugat femení

El Qbasket Sant Cugat visita la pista del CEB Pallejà en un cara o creu per veure quin dels dos conjunts aconsegueix la permanència i qui baixa de categoria. Tots dos han aconseguit guanyar els seus respectius enfrontaments com a locals i el tercer i definitiu partit decidirà l'eliminatòria per a la permanència de Segona Catalana. El matx final es disputarà aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda.

El Qbasket Sant Cugat i el CEB Pallejà es disputen una de les places per mantenir la categoria a Segona Catalana en una eliminatòria al millor de tres partits. Els pallejanencs van donar el primer cop imposant-se (56-40) i posant contra les cordes les santcugatenques, que ja no podien perdre cap dels dos compromisos que restaven.

En la primera oportunitat les noies del Qbasket van saber mantenir la calma i superar la pressió per imposar-se de forma clara i contundent (69-55) aprofitant el factor pista. Amb aquest triomf les de Jaume Rovira trencaven una ratxa de mesos perdent. Ara el cara a cara es trasllada de nou a Pallejà, amb igualtat màxima i 40 minuts de partit que decidiran quin dels dos equips juga l'any vinent a Segona Catalana i qui ho farà a Tercera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.