15 equips i 180 jugadors participaran a la Diada del QBasket Sant Cugat


  • Comparteix:

Una imatge del torneig de l'any passat | Foto: QBasket Sant Cugat

Una imatge del torneig de l'any passat | Foto: QBasket Sant Cugat

El Torneig Ciutat de Sant Cugat de bàsquet, organitzat pel QBasket, arriba a la seva 3a edició aquest dissabte amb 15 equips i més de 180 jugadors. La competició formarà part de la Diada del QBasket, que es completarà amb el partit entre el Futbol Club Barcelona de veterans i el primer equip del QBasket.

El torneig tindrà menys conjunts que l'any passat, ja que el club ha volgut ser més modest amb el nombre d'equips convidats degut a les limitacions d'espai que tenen aquest dissabte. La Diada coincideix amb el final de temporada del bàsquet de la OMET i això els impedeix comptar també amb el pav1 en un acte que pretén reunir jugadors, tècnics i pares en la cloenda de la temporada.

El torneig serà finalment en categories preinfantil, infantil i cadet, i hi participaran equips del la Salle d'Horta, el CB Corbera, el CB Granollers, el Regina Carmeli, el Casp, el CN Caldes i el Sant Vicenç. El directiu del club, Javier Martínez, destaca que aquesta diada és una manera de potenciar la vessant social de l'entitat.

Javier Martínez

És la cloenda de la temporada i és una manera de donar les gràcies.


Els partits començaran a partir de dos quarts de deu del matí i es repartiran entre el pav2 i el pav3 de la Rambla del Celler. El partit entre el Barça de veterans i el primer equip del QBasket es disputarà a les sis de la tarda al pav3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.