El Qbasket Sant Cugat femení visita el Sant Jordi buscant evitar el descens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Qbasket Sant Cugat femení

Imatge d'arxiu del Qbasket Sant Cugat femení

El Qbasket Sant Cugat femení visita la pista del Sant Jordi aquest diumenge a les sis de la tarda pensant en el triomf per evitar el descens directe en el grup 3 de Segona Catalana. Les santcugatenques estan a tant sols una victòria d'evitar baixar de categoria en la lliga regular i així lluitar per la permanència en la fase posterior.

El Qbasket Sant Cugat pot evitar aquest diumenge ser un dels dos equips del grup 3 que baixi de categoria de forma directa. Les santcugatenques tenen un triomf més que el Cerdanyola i, amb l'average favorable, s'assegurarien disputar la fase per a la permanència guanyant un dels dos partits que els resten . El rival, el Sant Jordi, és sisè i ja no es juga res més que intentar mantenir la plaça. En el partit d'anada les santcugatenques es van imposar per un ajustat resultat (55-53).

El Qbasket Sant Cugat femení té un balanç de sis victòries i 22 derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.