La UE Sant Cugat pot lligar la permanència sense guanyar el Masnou


  • Comparteix:

La UESC i l'Argentona són dos dels equips que es troben competint per la salvació directa

La UESC i l'Argentona són dos dels equips que es troben competint per la salvació directa

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina visita la pista del líder del grup 1 de Copa Catalunya, el Masnou, amb un ull posat als partits que disputaran Granollers i Argentona. Encara que els vermell-i-negres caiguin en el complicat matx que disputen aquest dissabte a les vuit del vespre al pav 1, una ensopegada de granollerins o argentonins els donarà la salvació matemàtica.

Amb la ment dividida: molts esforços haurà de fer la UESC per no caure en aquest mal en el partit d'aquesta jornada, penúltima de competició, que duu l'equip de Mario del Campo a la pista d'un líder, el Masnou, que ha culminat les seves expectatives de cara a situar-se en una posició preferent per ascendir a Lliga EBA. Els masnovins acabaran en primera posició del grup 1, i disputaran un play-off d'ascens on hi participaran com un dels favorits.

La UESC tindrà, doncs, tres oportunitats per assegurar la permanència. La que depèn directament d'ella és, a priori, la més complicada que es dugui a terme. El partit que disputa contra el líder és un triomf previsiblement local, tenint en compte el gran potencial del Masnou i el desgast d'una plantilla santcugatenca que ha patit severs sotracs durant el curs.

La segona opció és en el partit entre el Granollers i el CN Sabadell, que es juga dissabte a dos quarts de sis de la tarda. Si el Granollers perd, donarà la permanència matemàtica a la UESC, i els sabadellencs s'ho juguen tot per no baixar de forma directa, motiu pel qual hi tenen molt més a perdre. Una situació similar es viu en la tercera opció perquè els de del Campo se salvin, el matx entre l'Argentona i l'Onyar, dissabte a les sis. L'Onyar també es juga no descendir directament, i si superen els argentonins també provocaran la permanència matemàtica de la UESC.

La UESC iniciarà el partit contra el Masnou amb la tranquil·litat de saber que l'any que ve seguirà sent equip de Copa Catalunya o amb els nervis d'allargar una setmana més el fet de signar la salvació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.