La UE Sant Cugat intentarà fer un pas determinant cap a la permanència


  • Comparteix:

La UESC torna al pav 1 per encarrilar la permanència

La UESC torna al pav 1 per encarrilar la permanència

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) rep el SAFA Claror aquest dissabte a un quart de vuit del vespre amb el convenciment que un triomf deixaria la permanència a Primera Catalana pràcticament lligada. Les santcugatenques s'allunyaran a tres victòries de les barcelonines si vencen, i faltaran llavors només dos partits per al final de la temporada regular. El matx serà un duel entre les línies exterior del SAFA i interior de la UESC.

Malgrat no ser matemàtica, la UESC tindrà pràcticament certificada la continuïtat una temporada més a Primera Catalana si supera aquest cap de setmana el SAFA Claror. El conjunt de Germán Simón és novè, a dues victòries de les places de promoció de descens, que de moment marca el CESET gironí. Precisament, les vermell-i-negres van caure el cap de setmana passat contra l'equip de Girona, motiu pel qual tenen el bàsquet average perdut amb el CESET.

Malgrat aquesta derrota, un triomf contra el SAFA eliminaria les barcelonines de la lluita per la salvació directa i deixaria molt encarada la permanència. Tot plegat, en un matx en què les vermell-i-negres provaran de fer-se fortes des del joc interior, faceta on més mancances té el rival d'aquest cap de setmana. Un equip que origina el seu bagatge ofensiu, sobretot, des de la línia exterior, com afirma l'entrenador de la UESC, Germán Simón.

Germán Simón

És un equip que juga a partir de la línia exterior, nosaltres tenim potencial per poder plantejar problemes en la línia interior.


Simón comptarà amb tota la plantilla per enfrontar-se a un equip que va superar a l'anada en un ajustat partit (55-59).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.