El Qbasket té una oportunitat d'or per tallar la ratxa de cinc derrotes seguides


  • Comparteix:

El Qbasket espera trencar amb la seva mala dinàmica

El Qbasket espera trencar amb la seva mala dinàmica

El Qbasket Sant Cugat femení s'imposa tallar la ratxa de cinc derrotes seguides en la visita al pav 1 de la Rambla del Celler del Cerdanyola, penúltim classificat del grup 3 de Segona Catalana. Les santcugatenques, que només es troben una posició per sobre de les cerdanyolenques però que les avantatgen en quatre partits, disputen el seu partit aquest diumenge a les quatre de la tarda. Les de Jaume Rovira volen esgotar les opcions d'una permanència que és a cinc triomfs quan resten vuit jornades.

Malgrat ser el segon pitjor equip de la categoria, el Cerdanyola arriba en el millor moment des de fa moltes jornades, curiosa dada tenint en compte que es tracta d'un equip que s'ha endut només dos triomfs aquest curs. I els dos han estat contra els mateixos rivals, el CB Valls, cuer sense cap victòria. El primer va ser a la jornada 7, mentre que el segon va arribar precisament el cap de setmana passat.

Un 'dolç' moment que haurà de tenir en compte el Qbasket que, de la seva banda, suma cinc jornades seguides sense aconseguir vèncer. Quan resten vuit partits per al final de la temporada, les santcugatenques volen posar encara més terra per mig amb el descens directe, que patiran els dos últims classificats, i pretenen estirar al màxim les opcions de permanència matemàtica, fet quasi utòpic tenint en compte que és a cinc victòries de distància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.