La UESC s'imposa mantenir la bona línia de joc per seguir a la zona tranquil·la


  • Comparteix:

La UESC femenina torna al pav 1 per desfer-se del penúltim classificat

La UESC femenina torna al pav 1 per desfer-se del penúltim classificat

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) té una bona oportunitat per continuar allunyant-se de la promoció de descens del grup 2 de Primera Catalana. L'equip de Germán Simón es veu les cares amb el penúltim classificat, el Boet Mataró, aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda. A l'anada, les santcugatenques van patir una inesperada derrota contra un conjunt que ha guanyat només cinc partits dels 21 disputats.

Les mataronines han millorat les seves prestacions en les darreres setmanes, amb un relleu a la banqueta que ha donat forces a un equip que haurà de remar molt per evitar el descens. A hores d'ara és en zona de descens directe, i la promoció és a tres victòries quan resten set jornades per al final de la temporada. És en aquest sentit que la UESC vol estar atenta al perill d'un conjunt que s'ho juga tot en cada matx.

Les santcugatenques van fer la feina el cap de setmana passat i es van desfer amb autoritat, d'una vegada per totes, d'un dels equips de la part de baixa de la classificació, el Premià. Les de Simón volen demostrar que no va ser una anècdota i que han trobat la manera de competir contra els conjunts a priori inferiors. A més, la UESC intentarà tornar a venjar-se d'un equip que a l'anada els va endossar una inesperada derrota.

Ara bé, el tècnic de les vermell-i-negres, Germán Simón, recorda les positives sensacions que l'equip rival ha obtingut amb el canvi d'entrenador.

Germán Simón

Ha fet un canvi d'entrenador i això s'ha reflectit en un canvi de resultats. Hem d'anar en compte de no veure'ns sorpresos pel canvi de dinàmica.


Simón podrà comptar amb totes les jugadores en un matx que es disputarà al pav 1 una hora i tres quarts abans de l'habitual per la coincidència com a local amb el sènior masculí, que jugarà a un quart de vuit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.