La Unió Esportiva Sant Cugat suma una nova victòria contra l'Escola del Carme

Les noies de Germán Simón guanyen a un rival inferior

Bàsquet

Publicat el 1/mar/15 per Ariadna Blánquez

En bàsquet, la Unió Esportiva Sant Cugat femenina guanya (52-56) i aconsegueix la quarta victòria consecutiva contra l'Escola del Carme a la 20a jornada del grup 2 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres han superat un rival que suma la seva vuitena derrota com a local.

La Unió Esportiva Sant Cugat ha controlat el matx des del començament i ha aconseguit al final dels 10 primers minuts un marge de punt de sis punts (9-15). Tot i aquest bon inici, al segon període les locals han perdut intensitat defensiva, i l'Escola del Carme ho ha aprofitat per avançar-se al marcador, tancant la primera part del matx 13 punts per davant (36-23).

A la represa, les vermell-i-negres han millorat la defensa i han començat a retallar punts a un rival molt fort defensivament. Les de Germán Simón s'han mantingut fermes i han tancat el tercer quart amb una diferència de només dos punts (39-37). Les santcugatenques s'han mostrat contundents durant l'últim període i han acabat enduent-se el triomf.

El tècnic de la UESC, Germán Simón, pensa que el bon nivell defensiu de les locals les ha bloquejat i això les ha fet perdre molts punts a la primera part.


German Simon -

Les sortides són sempre complicades. Ens ha sorprès el bon nivell defensiu de les rivals i això ens ha bloquejat el joc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La propera setmana les santcugatenques juguen com a locals contra el Tordera, rival directe.