Júlia Strappato i la selecció d'hoquei herba no passen de quarts de final

En un partit igualat i sense gaires ocasions de gol, la selecció espanyola cau davant Bèlgica (0-2)

Júlia Strappato, en un partit dels Jocs Olímpics amb la selecció espanyola d'hoquei herba / Foto: @juliappato7

Júlia Strappato ha acabat el seu pas pels Jocs Olímpics de París en perdre contra la selecció de Bèlgica als quarts de final (0-2). El combinat espanyol, que aspirava a anar 'partit a partit', ha arribat fins als quarts, però no ha pogut batre a una Bèlgica amb bon nivell defensiu i que ha concedit pocs errors. Els gols de l'enfrontament han arribat al darrer quart, en dues accions pràcticament seguides aprofitant una superioritat numèrica al camp i una jugada d'estratègia en un penal-córner.

No ha pogut ser. La selecció espanyola d'hoquei herba femenina, amb la jugadora del Junior Júlia Strappato, que no ha comptat amb gairebé cap ocasió de gol, ha perdut els quarts de final en un partit ajustat contra Bèlgica. Júlia Strappato obtindrà un diploma olímpic en la seva primera participació en uns Jocs.