L'estudi que demostra que mantenir una dieta saludable millora la qualitat de l'esperma, al pòdcast 'El Pou'

La recerca ha establert que existeix una relació entre els patrons dietètics i el semen


  • Comparteix:

Un estudi liderat per la Unitat de Nutrició Humana de la Universitat Rovira i Virgili (URV) confirma que mantenir una dieta saludable millora la qualitat de l'esperma. La recerca ha establert que existeix una relació entre els patrons dietètics i el semen. Per fer-ho s'han analitzat els patrons alimentaris de 200 homes joves sans i en edat fèrtil. Els resultats manifesten que seguir una alimentació rica en fruites, verdures i greixos no saturats s'associa a una millor qualitat de l'esperma. En canvi, els patrons alimentaris no saludables, amb un alt consum d'ultraprocessats, sucres i greixos saturats, es relaciona amb una pitjor qualitat del semen. La investigació ha estat publicada per la revista 'Andrology'. De tot plegat en parlem en aquest episodi d’El Pou amb Estefanía Dávila, part de l’equip investigador de l’estudi.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.