Els reptes de l'emprenedoria i un nou espai per a famílies, a l'espai d'economia del 'Faves comptades'

Kuka Fernández s'acompanya d'Argelia Garcia, CEO de To Growfy, i Celia Arroyo, fundadora de Tembo Family Club a la secció d'emprenedoria


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta: Kuka Fernández, Celia Arroyo,  fundadora de Tembo Family Club, i Argelia Garcia, CEO de To Growfy / Foto: Cugat Mèdia

D'esquerra a dreta: Kuka Fernández, Celia Arroyo, fundadora de Tembo Family Club, i Argelia Garcia, CEO de To Growfy / Foto: Cugat Mèdia

Les claus per començar a emprendre han protagonitzat la secció d'economia del magazín 'Faves comptades'. De la mà de Kuka Fernández, l'espai ha servit per presentar noves iniciatives empresarials i posar sobre la taula els reptes de la gestió econòmica i la transformació digital. Argelia García, CEO de To Growfy, i Celia Arroyo, cofundadora de Tembo Family Club, han compartit les seves experiències i consells per a emprenedors.

ESCOLTA-HO

Argelia García, experta en finances i creixement empresarial, ha destacat la necessitat de tenir una bona gestió econòmica i entendre els números. "És essencial saber si tenim prou diners per als pròxims sis mesos o un any. El que no pot passar és que no sapiguem si podem pagar les nòmines aquest mes", ha explicat. Segons Garcia, tenir la informació financera al dia permet prendre decisions encertades i avançar en els projectes amb seguretat.

Amb una experiència de més de 30 anys en el món financer i empresarial, García, ha posat de relleu la importància de l'esforç en l'emprenedoria. "Cal aixecar-se cada vegada que ens equivoquem" i ha ressaltat que la capacitat de resiliència és clau per a qualsevol empresari que vulgui tenir èxit.

Transformació digital: un repte i una oportunitat

García també ha abordat els desafiaments de la transformació digital en les empreses. "La tecnologia és la gran resposta en aquests moments a la gran crisi demogràfica que tenim i tindrem". L'empresària també ha subratllat la importància de canviar la mentalitat tant dels equips com de la direcció per adaptar-se a l'era digital.

Nova proposta familiar a Sant Cugat

Celia Arroyo ha presentat Tembo Family Brunch, un espai familiar que oferirà una ludoteca i una cafeteria al centre de Sant Cugat. El local, ubicat al carrer Bartomeu, 9, s'inaugurarà a el 25 d'octubre amb una festa de Halloween. "Creiem que a Sant Cugat hi ha moltes famílies que poden beneficiar-se d'un espai on els nens puguin jugar mentre els adults es relaxen i comparteixen experiències", ha apuntat Arroyo.

Es tracta d'un local de 250 metres quadrats, que compta amb 150 metres quadrats d'espais de joc on es combina una zona de joc interior per als més petits amb una cafeteria que ofereix un menú de brunch adaptat tant per a adults com per a infants. L'espai inclou estructures per grimpar, una piscina de boles i joguines per estimular el joc simbòlic.

El local també es podrà llogar els divendres i dissabtes a la nit per fer sopars privats per a grups. En aquesta línia, l'espai també ofereix el lloguer per celebrar festes d'aniversari i altres esdeveniments familiars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.