La mort de l'exalcalde de Marbella Julián Muñoz, a la tertúlia del cor del 'Faves comptades'

Eva Garrido i Kuka Fernández repassen l'actualitat de la crònica social cada divendres


  • Comparteix:

Kuka Fernández i Eva Garrido són les expertes en crònica rosa del 'Faves comptades' / Foto: Cugat Mèdia

Kuka Fernández i Eva Garrido són les expertes en crònica rosa del 'Faves comptades' / Foto: Cugat Mèdia

La mort de l'exalcalde de Marbella Julián Muñoz ha protagonitzat les portades de les revistes d'aquesta setmana, així com la tertúlia del cor dels divendres al 'Faves Comptades', amb Eva Garrido i Kuka Fernández. Muñoz es va convertir en un personatge de la crònica social per la seva relació sentimental amb la cantant Isabel Pantoja i, més endavant, de la premsa de tribunals per ser un dels protagonistes d'una de les trames de corrupció de diners públics més greu d'aquest país, el cas Malaya.

ESCOLTA-HO

Mentre les revistes espanyoles obrien amb la mort de Muñoz, aquesta setmana un mitjà holandès ha publicat unes fotografies fetes a principis dels anys 90 del rei emèrit Joan Carles I amb la vedet Bárbara Rey. Tot plegat ha coincidit amb l'anunci que ha fet l'emèrit de la seva intenció de publicar les seves memòries sota el títol 'Reconciliación'.

Una altra notícia que ha commocionat el públic ha sigut l'entrevista d'Àngel Llàcer a 'Col·lapse' en què es va abaixar els pantalons per mostrar les seqüeles que li han quedat a les cames a causa del bacteri que va contraure al Vietnam i que el va tenir a l'UCI molt greu.

El punt final l'ha posat 'Soltera', el nou tema de Shakira amb el qual demostra als fans que ja s'ha recuperat del seu divorci amb l'exfutbolista del Barça Gerard Piqué.

Pots escoltar el magazín 'Faves comptades' de dilluns a divendres de 10 a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.