El 'Molta Comèdia' entrevista Joan Amèric

El programa tanca la 11a temporada, que ha comptat amb 89 entrevistes


  • Comparteix:

Joan Amèric en una actuació / Foto: Cedida

Joan Amèric en una actuació / Foto: Cedida

El programa 'Molta Comèdia' de Cugat Mèdia tanca la 11a temporada amb una entrevista telefònica amb el cantautor valencià Joan Amèric, que és el protagonista de la pròxima sessió de les Nits de Música al Claustre d'aquest any. Així, oferirà un concert titulat: 'Perquè soc poble.. un país enamorat' que comptarà amb cançons del seu repertori habitual, a més de novetats i versions molt particulars de 'M'aclame a tu' de Toti Soler. Aquesta es va fer famosa amb Ovidi Montllor amb la lletra del poeta Andrés Vicent Estellés, de qui es declara un seguidor entusiasta. Es podran escoltar també 'Yo vengo a ofrecer mi corazón' de Fito Páez traduïda per ell mateix, o una adaptació de 'Choro Bandido' del brasiler Chico Buarque. Amèric va guanyar el premi principal del Festival Barnasants i que actuarà amb la guitarrista i corista, Ana Ferrer, així com amb l'acompanyament de la flauta travessera de Miquel Guillem i de Miguel Brunyó, que s'ocuparà del piano, violí, lira i cors, així com l'enginyer de so, Jorge Pérez Soria.

ESCOLTA-HO

Eduard Jener elimina l'homilia que transforma en una llarga exposició dels continguts d'aquesta temporada. Enguany, ha comptat amb 40 programes i 89 entrevistes, 74 presencials i 15 telefòniques on, com sempre, s'ha procurat combinar totes les arts escèniques, teatre, dansa i música, en aquesta ocasió cap de circ, amb la presència d'artistes de fora que actuen a la ciutat i d'aquí que també presenten algun espectacle a la seva ciutat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.