Gastronomia i literatura: alguns títols per delectar-se aquest Sant Jordi
Nacho Ballesta, director de l'agència de comunicació The Foodtellers, ens presenta la llista del seus imprescindibles per aquesta diada

'Pulpo' i 'Collado', alguns dels llibres recomanats al 'Faves Comptades' / Foto: Cedida
PodcastPublicat el 14/abril per Carme Reverte
La literatura relacionada amb el món de la gastronomia pot ser una opció atractiva aquest Sant Jordi per als amants de la cuina, les tradicions culinàries i els sabors. Nacho Ballesta, director de l'agència de comunicació The Foodtellers, ha compartit al magazín 'Faves comptades' alguns dels títols a tenir en compte a l'hora de completar la nostra biblioteca personal. Des d'experiències personals com la que trobareu a 'Cremo' (Columna cat) de Maria Nicolau, a biografies com la que narra 'Collado: La maldición de una casa de comidas' (Colectivo Bruixista) fins a receptaris amb informació imprescindible com 'Pulpo' (Cinco Tintas) de Jean-Pierre Montanay o 'Sabores de Italia' (Cinco Tintas) de François-Régis Gaudry.
Escolta-ho
Pots escoltar el magazín 'Faves comptades' de dilluns a divendres de 10 h a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe