Biblioteques: un espai per conviure amb la cultura

Jordi Permanyer, exgerent de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona relata al 'Connectats' el procés de modernització


  • Comparteix:

Jordi Permanyer, a l'estudi de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Jordi Permanyer, a l'estudi de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Des del 1997 cada 24 d'octubre es commemora el Dia Internacional de les Biblioteques en record de la destrucció de la biblioteca de Sarajevo durant el conflicte dels Balcans. El santcugatenc Jordi Permanyer, exgerent de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona coneix molt bé aquests equipaments. Ha treballat 49 anys a la xarxa i n'ha impulsat la creació de més de 215 noves biblioteques entre el 1989 i el 2015. Permanyer ha reconegut que en el cas de Sant Cugat no es compleixen els estàndards establerts; la Biblioteca Central Gabriel Ferrater és per a 'un municipi de 10.000 habitants i la població central és de més 50.000', assegura. Del procés de modernització d'aquests equipaments, del paper que els correspon a la Diputació i als ajuntaments i de l'evolució de la Xarxa n'ha parlat al 'Connectats'.

ESCOLTA-HO





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.