En els darrers anys, les alternatives a la carn -siguin productes plant-based, els que utilitzen la tecnologia de fermentació (llevats o fongs), o bé la carn cultivada al laboratori- han abandonat el nínxol del veganisme i el vegetarianisme per passar a consumir-se de forma cada cop més generalitzada. Per conèixer l’estat actual de la innovació en proteïna alternativa, així com els reptes i les perspectives de futur, l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i Interempresas van celebrar fa unes setmanes el «V Fòrum Carni i de la Proteïna Alternativa». Per parlar-ne tenim a Massimo Castellari, investigador del programa de funcionalitat i seguretat alimentàries de l’IRTA.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.