La carn cultivada en laboratori, al podcast 'El Pou'

Les alternatives a la carn han abandonat el nínxol del veganisme i el vegetarianisme per passar a consumir-se de forma cada cop més generalitzada


  • Comparteix:

En els darrers anys, les alternatives a la carn -siguin productes plant-based, els que utilitzen la tecnologia de fermentació (llevats o fongs), o bé la carn cultivada al laboratori- han abandonat el nínxol del veganisme i el vegetarianisme per passar a consumir-se de forma cada cop més generalitzada. Per conèixer l’estat actual de la innovació en proteïna alternativa, així com els reptes i les perspectives de futur, l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i Interempresas van celebrar fa unes setmanes el «V Fòrum Carni i de la Proteïna Alternativa». Per parlar-ne tenim a Massimo Castellari, investigador del programa de funcionalitat i seguretat alimentàries de l’IRTA.

ESCOLTA-HO


RECUPERA TOTS ELS PÒDCAST DE CIÈNCIA 'EL POU'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.