Àngel Comas no s'estalvia les crítiques per a cap de les estrenes de cinema d'aquesta setmana a Sant Cugat


  • Comparteix:

Àngel Comas

Àngel Comas

Els cinemes de Sant Cugat estrenen tres pel·lícules aquest divendres. Yelmo renova les seves propostes amb el film de terror dels germans Spierig 'Winchester: La casa que construyeron los espíritus' i 'Loving Pablo', l'adaptació cinematogràfica del llibre de la periodista i amant del narcotraficant Pablo Escobar, Virginia Vallejo. Les dues sales projecten també 'Un pliegue en el tiempo', on podem veure la presentadora més coneguda de la televisió nord-americana, Opra Winfrey, en el paper de bruixa màgica.

ESCOLTA-HO

Com cada divendres el crític Àngel Comas fa un repàs de les pel·lícules que s'estrenen a Sant Cugat i ens fa la seva recomanació:

'Un pliege en el tiempo'
'Pel·lícula per a joves d'entre 12 i 13 anys. Entretinguda i avorrida alhora'.

'Winchester: La casa que construyeron los espíritus'
'La pel·lícula decepciona bastant perquè es fa molt avorrida. Desaprofiten l'ocasió de fer una bona història. És una llàstima.'

'Loving Pablo'
'La pel·lícula falla per totes bandes, començant per la parella protagonista. Penélope Cruz ho fa molt malament i Javier Bardem també, ni tan sols s'assembla a Pablo Escobar. Si la veieu en versió en original us adonareu que l'anglès que parlen és molt dolent i, fins i tot, intenten colar algunes expressions en espanyol perquè semblin llatinoamericans. Crec que l'única intenció del director era la de generar impacte i enlloc de fer una anàlisi política i social del moment s'interessa en rodar grans escenes. 'Loving Pablo' és superficial i un intent fallit.'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.