Fernando Dewar, director del Septeto Santiaguero: 'Defendemos la tradición cubana sin ser puristas'


  • Comparteix:

Septeto Santiaguero / Font: Gira-sol.org

Septeto Santiaguero / Font: Gira-sol.org

L'escenari de la plaça d'Octavià rebrà aquestes festes al Septeto Santiaguero, formació que revisa els clàssics de la música tradicional cubana des d'un punt de vista contemporani. Amb l'herència del son, la guaracha, el bolero, el changüí, i més estils cubans, i amb un directe dinàmic i divertit, aquesta formació ha rebut el premi Cuba Disco i una nominació al Latin Grammy. Hem parlat amb el director del septet, el cantant i guitarrista Fernando Dewar, que ens ha avançat el que podrem sentir divendres 29 a tres quarts d'onze de la nit a l'Espai d'Arrel.

ESCOLTA-HO

Amb sis àlbums a les esquenes, el Septeto Santiaguero està format per l'Inocencio Heredia i l'Ismael Borges a la veu i percussió menor, el Rudens Matos i Fernando Dewar a la veu i la guitarra, Dayron Robert al Baby Bass, Alberto Castellanos a la percussió i l'Edy Lobaina a la trompeta.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.