Arriba la primera edició de 'Train Soul'


Temes relacionats

RCA Flacos i El Punto en acústic al Desendolla't ( 9/mai/12)


  • Comparteix:

El Soul Train oferirà concerts durant tots els dijous de juliol

El Soul Train oferirà concerts durant tots els dijous de juliol

La primera edició del cicle 'Soul Train' omplirà el juliol santcugatenc de música negra. Es tracta d'un seguit d'actuacions d'artistes i grups locals com RCA Flacos, Riki i David Undersounds i Soundset System a diferents bars i sales de Sant Cugat.

Tots els dijous de juliol s'organitzarà un esdeveniment diferent relacionat amb música Soul, Blues, Jazz, Rap o Reagge entre d'altres.

El primer dijous de juliol, RCA Flacos actuaran a Hamburg, i David i Riki Undersounds ho faran la setmana següent a Doña Orlanda. El tercer dijous del mes la jamaicana Gigi McFarlane i Boopin' the Blues seran els encarregats de amenitzar El Punt, i l'últim dijous a La Bohemia, La Crú i Soundset System posaran punt i final al cicle amb la seva actuació.

Riki Undersounds

Creiem que és interessant, perquè no s'ha fet mai un espai de Soul Train a Sant Cugat


Durant els dies de Festa Major es podran recollir uns tiquets a la Penya Blaugrana que, després als concerts del cicle es marcaran. Si es completen aquests tiquets, el portador podrà aconseguir diferents descomptes a concerts, i fins i tot un regal sorpresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.