'Barcelona playboy' primer videoclip dels Don Johnsons


  • Comparteix:

Imatge del videoclip

Imatge del videoclip

El nou videoclip 'Barcelona playboy' de Don Johnsons dóna inici a la nova imatge de 'Clips' en els programes musicals de Cugat tv. No et perdis el videoclip 'Barcelona playboy', de Don Johnsons

'Barcelona playboy' forma part del seu recent disc 'Pregúntale a tu novia', que ja van presentar en la 5a edició del concurs 'Mou-te tardor' i que també es pot escoltar a través d'internet.

Realitzat per Lluís Quílez, 'Barcelona playboy' narra la història de les aventures amoroses d'un grup de joves. El videoclip tracta un tema molt representatiu de la filosofia del grup, com ha explicat Job Vives en declaracions a Cugat.cat.

Job Vives

Feia temps que volíem posar en imatges aquest univers que recreem amb les nostres cançons. Creiem que Barcelona Playboy és la millor cançó per triar.











La col·laboració entre el director i la banda va ser molt fluïda des del primer moment perquè, com explica Job Vives en declaracions a Cugat.cat, Quílez va saber capturar molt bé l'essència de Don Johnsons.

Job Vives

El Lluís ha aportat el seu gust per l'estètica, la fotografia i un treball professional. La veritat és que ha captat molt bé l'univers de les nostres cançons.











Després d'un començament de curs tan mogut, la banda ja té plans de futur. Per ara, la seva prioritat és 'promocionar el nou treball, 'Pregúntale a tu novia', i trobar una bona distribuïdora i management'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.