Gato el Qiman presenta en directe el seu nou treball 'La nit d'en Ruixa' aquesta nit


  • Comparteix:

Cartell del concert

Cartell del concert

El raper Gato el Qiman presenta aquesta nit 'La nit d'en Ruixa' al Centre Cultural la Farinera del Clot, a Barcelona. El raper santcugatenc actuarà acompanyat del seu DJ habitual, KDÖ, oferint les cançons del seu nou àlbum, que arriba després de quatre anys de silenci discogràfic.

Gato el Qiman és un raper santcugatenc, que actualment resideix al barri de Gràcia, a Barcelona. El veterà MC va ser un dels primers en fer rap en català, així com va ser, conjuntament amb grups com El Gremio i Un Par de Efes, un dels rapers pioners a Sant Cugat.

Aquesta nit arriba al Centre Cultural la Farinera del Clot, a Barcelona, presentant el seu nou disc, titulat 'La nit d'en Ruixa'. Al Myspace i al web de l'artista encara no es poden escoltar les noves cançons, però sí que ha vist la llum un nou videoclip, de la cançó 'Dimoniets'.

Aquest nou àlbum arriba després de quatre anys de silenci discogràfic, durant els quals Gato el Qiman i el DJ KDÖ han col·laborat, entre altres, en projectes de cooperació a Malabo, capital de Guinea Equatorial, utilitzant el hip-hop com a eina d'integració per a joves.

La darrera referència discogràfica de Gato el Qiman és 'Dies de merda a la millor botiga del món'. Aquest treball va sortir el 2007 i està format per vuit cançons que recullen l'estil del veterà MC. Rap en català amb lletres crítiques, especialment amb diverses polítiques que es duen a terme a la ciutat de Barcelona.

El concert d'aquesta nit és gratuït i tindrà lloc al Centre Cultural la Farinera del Clot a les deu de la nit. Gato el Qiman i KDÖ comptaran amb la col·laboració de Rodrigo Laviña, MC del grup At Versaris, i el DJ Lamotta Selecta.

Videoclip de 'Dimoniets':



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.