Protagonistes 2010: Don Johnsons


Temes relacionats

Districte STC: Don Johnsons (30/jul/10)

El grup Don Johnsons guanya l'Illegal Festival durant l'última nit de Barraques (29/jun/10)


  • Comparteix:

La banda Don Johnsons podrien ser els encarregats d'anar al Festival d'Eurovisió.

La banda Don Johnsons podrien ser els encarregats d'anar al Festival d'Eurovisió.

Un dels protagonistes d'aquest any 2010 ha estat la formació de blues, rock i funk Don Johnsons. La banda, amb dos components santcugatencs, va ser la guanyadora de la 2a edició del concurs Illegal Festival, a Barraques 2010. A més, la formació liderada per Job Vives, es troba en la recta final de selecció per representar a Espanya en el Festival d'Eurovisió 2011.

La darrera nit de barraques va tenir lloc la final de la 2a edició de l'Illegal Festival, on el públic havia d'escollir un guanyador entre els 4 grups finalistes que participaven. La formació de rock-funk Don Johnsons es va fer amb el primer premi, imposant-se als santcugatencs Citxileo, la formació Silence equals Death, amb un component santcugatenc, i la banda barcelonina S.ym.

Reviu l'actuació de Don Johnsons a Barraques amb aquest reportatge de Cugat tv

Però aquesta no és l'única fita important d'aquest any 2010 per a la formació de rock-funk, ja que Don Johnsons és un dels 30 grups seleccionats per representar Espanya al Festival d'Eurovisió 2011. El proper mes de febrer tindrà lloc la final televisiva on se sabrà el representant d'Espanya el proper mes de maig a la ciutat alemanya de Düsseldorf.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.