L'estrena de 'Nit de Plata' aplegarà uns 120 cantants al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Edició anterior de la Cantata

Edició anterior de la Cantata

La Cantata de Nadal arriba a la 5a edició amb la tradicional interpretació del Messiah de Haendel i l'estrena de 'Nit de plata' d'Àlex Martínez. El concert es completarà amb nadales catalanes i internacionals cantades a cappella.

El concert, dirigit per Xavier Baulies, comptarà amb la participació de Camerata Coral del Club Muntanyenc Sant Cugat, Coral Polifònica de Tremp i cinc cors infantils de Solsona, Barcelona i Sant Cugat.

L'estrena d'enguany és 'Nit de plata', una creació del compositor i orquestrador Àlex Martínez basada en poemes de Mercè Blanes. La intepretació d'aquesta obra aplegarà uns 120 intèrprets sobre l'escenari.

Martínez és el autor de diverses bandes sonores de llargmetratges com 'Temps Fugit' i 'Presumptes implicats', entre d'altres. El director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, ha parlat del compositor a Cugat.cat.

Xavier Baulies

Àlex Martínez ha guanyat el premi de composició de Boston i ha compost diverses bandes sonores. És un músic amb una gran projecció.


Les entrades, que ja són a la venda, es poden trobar a la Casa de Cultura o al mateix Teatre-Auditori el dia del concert. El preu de l'espectacle és de 15 euros, vuit pels infants de menys de 12 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.